Kalender A.D. 24 (2012)

Al een tijdje loop ik rond met het idee om iets meer met mijn prachtige foto’s te doen dan alleen op Flickr zetten. Zo heb ik onlangs ansichtkaarten laten maken van de twee mooiste foto’s die ik bij Museum Buurtspoorweg heb gemaakt. Die kan ik dan verkopen bij evenementen en via mijn Bricklink winkeltje heb ik er ook al een aantal verkocht.

Maar zou het nu niet leuk zijn – met het naderende einde van dit jaar in zicht – om een kalender voor 2012 uit te geven? Na een tijdje zoeken op internet kwam ik uit bij de website van Lulu (na een tip van Leonie), waar je heel makkelijk een (foto)boek of kalender kunt samenstellen en uitgeven. Wat schuiven met foto’s leverde een prachtig resultaat op. En dus is deze kalender nu ook te bestellen!

Omslag van de kalender 2012

De kalenders kosten EUR 14,95 per stuk op de website van Lulu.

Maar voor wie nog wat geduld heeft, kan zijn of haar exemplaar beter direct bij mij kopen. De eerste 25 exemplaren verkoop ik zelf voor EUR 12,50 per stuk inclusief verzendkosten! Vanaf begin december kunnen die worden verstuurd.

Wil je één van deze exemplaren kopen, laat dan snel een reactie achter onderaan dit bericht of stuur een mailtje naar paul82nl [at] hotmail [dot] com met daarin vermelding van naam en verzendadres.

Tot Ooit!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.