Nu ook op Facebook!

Het is alweer een tijdje geleden dat ik iets op dit weblog achter liet. In de tussentijd heb ik echter niet stil gezeten. Zo ben ik druk bezig met een nieuwe website, al ligt dat project momenteel stil. Ik heb namelijk niet zoveel kennis van HTML, Joomla!, WordPress en CSS stylesheets en ben daar een beetje in vastgelopen. Dus als er iemand is die me daarmee zou kunnen helpen, hou ik me aanbevolen.

Facebook
Ondertussen ben ik me ook eens gaan verdiepen in het fenomeen Facebook. En dat resulteerde erin dat Het Land van Ooit van LEGO inmiddels zijn eigen fan-pagina heeft. Dus vanaf nu kun je de laatste ontwikkelingen ook volgen op Facebook door de fan-pagina te ‘vind-ik-leuk’-en. Je vindt hier ook veel foto’s die je zelf kunt delen met je vrienden en kun je zelf ook foto’s toevoegen door Het Land van Ooit van LEGO te taggen in je eigen foto’s.

Facebook fan-pagina
Het Land van Ooit van LEGO op Facebook

Modelbouwshow Goes 2012
Daarnaast wil ik jullie het verslag van de Modelbouwshow in Goes afgelopen februari ook niet onthouden. Er was weer veel aanloop en ik heb veel mooie verhalen gehoord over Het Land van Ooit. Fijn om te zien dat de gedachte aan ‘het mooiste land ter wereld’ op deze manier inderdaad levend gehouden kan worden. Ik dank ook Edwin Bovendeur, mijn vriendin en mijn moeder die me dit weekend in februari hebben geholpen. Aangezien beelden meer zegen dan woorden heb ik weer een filmpje gemaakt met een impressie:

Vooraankondiging
Komende zomer staan er weer de gebruikelijke evenementen gepland:
De LEGO-festijndagen in Hardenberg zijn dit jaar op 14 en 15 juli (deelname van Het Land van Ooit van LEGO hangt af van beschikbaarheid van vervoer – biedt iemand zich aan?)
Op 7, 8 en 9 augustus is Het Land van Ooit van LEGO weer van de partij op het LEGO-treinen evenement in Museum Buurtspoorweg te Haaksbergen. Dus noteer in je agenda en kom gezellig langs van de zomer!
Lijkt het je leuk één (of meerdere) van deze dagen te helpen? Stuur me een bericht sturen via Facebook of mail naar: paul82nl@hotmail.com

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.