Een nieuw thuis voor de LEGOoiters

Afgelopen half jaar heeft Het Land van Ooit van LEGO® een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Sinds ik op de veiling kijkdagen in maart in Het Land van Ooit besefte dat Het Land van Ooit écht dicht was, was ik niet meer te stoppen!

Op een of andere manier moest ik het doen: bouwen, bouwen en nog eens bouwen om die losse Ooitertjes – die op het randje van mijn prikbord stonden – en nieuw thuis te geven. Een half jaar lang was ik met niets anders bezig en het resultaat mag er wezen. Om een kleine impressie te krijgen van hoe Het Land van Ooit van LEGO® er nu bijstaat, hier een aantal foto’s. Door op de foto’s te klikken krijg je een groter formaat te zien. De bouwwerken zijn nog niet helemaal af; je kunt natuurlijk altijd nog blijven sleutelen.

Later zal ik op deze weblog, per bouwwerk vertellen hoe ik het gemaakt heb en wat ik van plan ben nog meer te bouwen.

SPA51962 SPA51981
Het Roze Kasteel en het Rak de Reiger nest

SPA51902 SPA51940 SPA51956
Waterloo (de hoedjes zijn nog niet allemaal af zoals je ziet), Reus Dan (met Kloontje) en Reus Nu

SPA51930Reus Toen in zijn bed (het bed en dekbed vergen nog wat schilderwerk)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.