Komt dat zien!

Drukke zomer

Het Manegetheater zit in een grote doos, de tafel is weer vrij! Dat betekend dat de voorbereidingen getroffen kunnen worden voor verschillende activiteiten die in het verschiet liggen. 14 Augustus wordt Het Land van Ooit van LEGO voor één dagje naar Hardenberg versleept en ook LEGO-World 2010 in oktober is minder ver weg dan je denkt. Deze zomer wordt een drukke LEGO zomer, want er moeten nog verschillende puntjes op de i gezet worden. Een kleine aanpassing aan Waterloo moet ervoor zorgen dat deze gelijkmatiger water gaat spuiten. Ook hoop ik Bellerose eindelijk aan de praat te krijgen, dat heeft ook erg lang stil gelegen vanwege het Manegetheater. Hopelijk krijg ik dat voor 14 augustus voor elkaar. Bellerose beleeft dus zijn primeur in Hardenberg!

Te koop

Daarnaast heb ik in Hardenberg de mogelijkheid het een en ander te verkopen. Nu heb ik nog niet heel veel sets compleet voor de verkoop, maar ik zorg ervoor dat ik een aantal exemplaren van de Glazen Sleep en Reus Dan beschikbaar heb. Deze sets bevatten alle blokjes die je nodig hebt plus een duidelijke bouwbeschrijving. Daarnaast zullen er uiteraard ook weer Ooiters en OoitSenten van LEGO te koop zijn. (Kopen kan overigens ook via mijn Bricklink-winkeltje, voor wie niet naar Hardenberg kan komen.) Zo kun je zelf ook Het Land van Ooit een beetje nabouwen en steun je Het Land van Ooit van LEGO, want de opbrengst komt ten goede aan het project. Het volgende bouwwerk wordt – dat kan ik alvast verklappen – de Koningsael, maar daarover later meer.

 

LEGO-World 2010, Zwolle

En noteer ook maar alvast in de agenda: 20 t/m 27 oktober 2010. Dan is er weer LEGO-World in de IJselhallen in Zwolle. Dit jaar duurt het grootste LEGO-evenement van Europa acht dagen in plaats van zes! Dat komt omdat LEGO-World voor de tiende keer gehouden wordt. En Het Land van Ooit van LEGO is er dit jaar voor de tweede keer bij. Ditmaal met een minstens twee keer zo grote lay-out en alle acht dagen!

Hardenberg, 14 augustus 2010!

Binnenkort is het dan zo ver; de LEGO-festijndagen 2010 in Hardenberg! En natuurlijk is Het Land van Ooit van LEGO ook weer van de partij en wel op zaterdag 14 augustus.

Dus wil je Het Land van Ooit weer eens opnieuw beleven, ben je benieuwd hoe Het Land van Ooit van LEGO er nu in het echt uitziet of ben je nieuwsgierig wie de persoon is die er zoveel tijd in dit project steekt? Kom dan langs in Hardenberg op 14 augustus!

Komt dat zien! Hopelijk kom ik veel van jullie tegen op één van deze evenementen!

3 reacties

 1. tamara out-salemink

  hey paul

  wat een gave site en mooie foto’s
  ik wil proberen om 1 dag ik de herfst vakantie naar lego world in zwolle te komen
  maar ik beloof nog niets!

  groetten: tamara out-salemink

 2. Hoi Paul,

  Kan a.s. zaterdag helaas niet naar Hardenberg komen maar kom wel in de herfst vakantie ! Succes en tot Ooit !!

 3. Dag Paul,
  Wat een bijzonder project!
  Heb zelf als attractant 8 seizoenen lang, en met veel plezier, op Ooit gewerkt. Je link heb ik net naar 20 oud collega’s door gestuurd.
  Veel succes nog, en vooral plezier!
  Groetjes, Ronia.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.