Te zien in Ooit!

Hoe bijzonder is dat? Het Land van Ooit van LEGO® tentoonstellen in het originele kasteel d’Oultremonte in het voormalige Land van Ooit? Een droom komt uit!

Het Roze Kasteel van Ooit (foto: Bart de Gouw)

Binnenkort is het zover, tijdens de Lentiade op 6 en 7 mei 2017 zal Het Land van Ooit van LEGO® te bewonderen zijn in het kleine baroktheatertje achter in het kasteel. Het theatertje waar vroeger Alfred J. Kwak trouwde, Graniet een goochelshow gaf en Zieza Zonnebloem te zien was. Dankzij Nancy Driessen die contact heeft opgenomen met de organisatie en de vrijwilligers die zich nu al bereid hebben gevonden mij te helpen is het allemaal mogelijk. In het bijzonder dank ik Simone van Nuland van 2T-Toys in Den Bosch alvast bij wie de spullen nu al opgeslagen liggen om die op 5 mei naar het kasteel te transporteren. We hopen uiteraard op veel bezoekers!

Naast mijn LEGO-tentoonstelling is er overigens nog veel meer te beleven op de Lentiade (kijk op http://www.eventotaal.nl voor meer info).
Ik hoop jullie allemaal graag te ontmoeten op deze bijzondere gelegenheid. Via onderstaande link kun je met korting toegangskaarten bestellen voor de Lentiade:
https://app.myupcoming.com/nl/distribution-id/30343/event/319077/voorjaarsfair-lentiade-2017/info

Lentiade promo

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.