LEGO® Clubdagen in Elst

Zaterdag 23 mei was het dan zover. Voor het eerst zou het publiek kennis maken met de bouwwerken en de minifiguren van Het Land van Ooit van LEGO®. Het was een gezellige dag met veel bezoekers en als nieuweling voelde ik me warm welkom geheten in de club van LEGO-bouwers en fanaten. Mis je nog een blokje? Geen probleem! Zo geregeld!

SPA52432Veel positieve reactie, zowel van mensen die Het Land van Ooit kennen als mensen die er nooit geweest waren. En uiteraard veel gehoord: ‘Dat is toch gesloten, Het Land van Ooit?’ Maar ook: ‘Ik ben blij dat het dicht is, ik vond ze maar irritant die Ooiters’ (Aldus Paul Wolters, de voorzitter van De Bouwsteen, de Nederlandse vereniging van LEGO fans). Sommigen waren blij verrast iets geheel nieuws te zien op een LEGO-dag als deze. Menig maal ik mij de vraag gesteld of ik ook naar LEGO-World kom komende herfstvakantie, wat ik uiteraard in beraad heb genomen.

SPA52429Aan het eind van de dag wilde ik nog een aantal foto’s hebben van de opstelling, anders had ik hier natuurlijk niet zoveel kunnen laten zien. Spontaan kwamen de telelenzen en statieven van mede standhouders tevoorschijn. Voor ik het wist werden er driftig foto’s gemaakt. Hopelijk krijg ik binnenkort het resultaat van deze photoshoot toegestuurd.

Veel dank ben ik verschuldigd aan mijn zwager en mijn zus. Zonder hun hulp was het me nooit gelukt alles mee te krijgen naar Elst.

De dag was erg geslaagd en te zien aan de bezoekersaantallen die spontaan verdubbelden na deze dag, weten steeds meer mensen deze weblog te vinden. Voorlopig heb ik nog genoeg te vertellen en te bouwen, dus hou deze site in de gaten!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.