Nieuw: Stickers!

Stickers voor de LEGOoiters
Dit is zo geweldig! Ik kan nu mij LEGO-Ooitertjes nog mooier maker! Het resultaat is werkelijk verbluffend! En het mooie is, iedereen kan nu zelf, thuis een LEGO-Ooitertje in elkaar zetten. Hoe? Lees verder!

Een aantal maanden terug ben ik op internet opzoek gegaan naar een manier om de LEGO-Ooiters makkelijker te reproduceren dan met de hand schilderen. Het leek me namelijk een leuk idee iedereen in staat te stellen een LEGO-poppetje van zijn of haar favoriete Ooiter bij mij te kunnen kopen. Na wat experimenteren met decal printen, kwam ik terecht in de Bricklink winkel EJ’s Custom Minifigs (inmiddels gesloten). EJ maakt ontwerpen voor opdrukken van LEGO-poppetjes en kan deze printen op stickervellen. De stickers zijn van uitzonderlijke kwaliteit, slijtvast en wasmachine bestendig!

Ik had EJ benaderd met de vraag of hij ook mijn ontwerpen zou kunnen printen, en dat vond hij geen probleem. Ik ben aan de slag gegaan achter mijn PC om de bestanden te maken voor de eerste ca. 30 Ooiters. Na een paar maanden waren die bestanden klaar en heb ik ze naar EJ gestuurd. Inmiddels is de eerste batch stickers binnen en de resultaten zijn verbluffend.

Florie_SA Hertogin-AD1_SA Sap_SA Hofdame1_SA Lakei-Livrij_SA
Florie van de Vergane Glorie Hertogin van de Hoogmoed AD 1 Sap de Aardwortel Hofdame 1 Lakei Livrij
Magnolia_SA Pierre Bataille_SA Rak-de-Reiger-AD2_SA Rak-de-Reiger-AD7_SA Glendoria_SA
Hofdame Magnolia Pierre Bataille Rak de Reiger AD 2 Rak de Reiger AD 7 Glendoria de Reiger

OoitSenten
Dezelfde stickers heb ik ook gebruikt om LEGO-OoitSenten te maken. Meer over deze OoitSenten kun je vinden op de weblog Ooitgetekend van collega blogger John Rabou, oud-opperhoftekenmeester van Het Land van Ooit.

Zelf maken
Wil je zelf ook graag één van deze Ooiters of een setje OoitSenten willen hebben? Van bovenstaande minifiguren heb ik een aantal setjes gemaakt die je zelf in elkaar kunt zetten en waar je zelf de stickers op kunt plakken. Kijk in mijn online Bricklink winkeltje of stuur me een mailtje via paul82nl <at> hotmail <punt> com voor prijsinformatie. Ook kun je ze kopen op de volgende LEGO® festijndagen in Hardenberg op 15 en 16 augustus.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.